Terug naar Nieuws

Voorlichting aan jongeren over werk op 31 maart om 19:30 uur in De Kwinne

Gepubliceerd op:

In de week van 28 maart is het de week van het geld. Op 31 maart om 19:30 in het jongerencentrum de kwinne komt het uitzendbureau Abiant een voorlichting geven aan jongeren over werk.

Jongeren kunnen hier een bijbaan/vakantiebaan/parttimebaan of fulltime baan aan over houden. De jongeren kunnen zich bij de voorlichting gelijk aanmelden voor werk.

Abiant is ook erg enthousiast en ze geven aan dat er veel banen open staan

 Bekijk ook

21-04-2022

All Stars Beweegfestival

Woensdag 11 mei wordt het All Stars Beweegfestival georganiseerd. Een sportdag voor 55-plussers en mensen met een beperking op het terrein van vv SJS aan de Julianastraat in Stadskanaal. Het festival is een initiatief van Welstad, HANNN, DWS en SJS in samenwerking Wedeka en Cosis. Voor de sportieve …
Lees meer
 
11-04-2022

Word Psychisch Fitter Stadskanaal en Musselkanaal

Verbeter je mentale conditie! Een cursus om vaardigheden te oefenen met betrekking tot onze mentale conditie.Voor meer informatie en opgave zie bijgaande flyer.  
Lees meer
 
16-03-2022

Met SPOED gezocht: buddy of vrijwilliger voor vluchtelingen uit Oekraïne

Op verschillende locaties binnen de gemeente Stadskanaal worden er vluchtelingen uit Oekraïne opgevangen. Wil je iets voor hen betekenen? Dit kan echt van alles zijn. Bijvoorbeeld het sorteren en bezorgen van goederen. Schrijf je dan in als vrijwilliger. Wil je mensen wegwijs maken of begeleide…
Lees meer