Terug naar Nieuws

All Stars Beweegfestival

Gepubliceerd op:

Woensdag 11 mei wordt het All Stars Beweegfestival georganiseerd. Een sportdag voor 55-plussers en mensen met een beperking op het terrein van vv SJS aan de Julianastraat in Stadskanaal. Het festival is een initiatief van Welstad, HANNN, DWS en SJS in samenwerking Wedeka en Cosis. Voor de sportieve invulling zorgen de lokale sportverenigingen De Pageboulers, Korfbalvereniging Stadskanaal ’74, SJS Old Stars, SJS G-Voetbal, Nordic Walking groep, De Rode Loper en de sportief wandelgroep van De Runners.

Het festival streeft twee hoofddoelen na. Het belangrijkste doel richt zich op het stimuleren van ouderen of mensen met een beperking om te gaan of te blijven bewegen. Door diverse laagdrempelige sporten aan te bieden, helpt de organisatie de deelnemers met een eerste stap om zich uiteindelijk bij één van de sportverenigingen aan te sluiten. Of, én dat is ook al een mooi streven, dat men zich aangespoord voelt om meer te gaan bewegen, in welke vorm dan ook.

Om mee te doen moet men zich wel vooraf aanmelden. Aanmelden via stadskanaalbeweegt.nl of meld je telefonisch aan bij buurtwerker Sport Welstad

Arnesto Ovaa 06-36557701

1650542339866_400_267_1650542457.jpg

28-09-2023

Week tegen de eenzaamheid

De week tegen de eenzaamheid is vandaag van start gegaan. Wilt u ook maatje worden? Meldt u dan aan via info@welstad.nl, graag met contactgegevens. 
Lees meer