Terug naar Nieuws

Gemeentelijke Vrijwilligersprijs 2023

Gepubliceerd op:

Als gemeentelijke waardering wordt tijdens de vrijwilligersavond ook weer de Gemeentelijke Vrijwilligersprijs ter waarde van € 1000,00 uitgereikt. 

De gemeentelijke vrijwilligersprijs wordt door de gemeente Stadskanaal toegekend aan een vereniging of maatschappelijke organisatie die op een pakkende wijze laat zien wat ze doen met de inzet van hun vrijwilligers en wat vrijwilligerswerk echt betekent aan de hand van een kort filmpje.

De werkgroep Vrijilligersavond 2023 maakt een top 3 selectie van de inzendingen. De werkgroep Vrijwilligersavond selecteert de top 3 op de kwaliteit van het verhaal, NIET op kwaliteit van het filmpje. De top drie wordt tijdens de vrijwilligersavond gepresenteerd. De jury bepaalt uiteindelijk wie er wint en de gemeentelijke vrijwilligersprijs in ontvangst mag nemen.

Lees in de voorwaarden hieronder waar het filmpje aan moet voldoen.

 

25-01-2023

Opening 't inloophuus in Alteveer

Op donderdag 26 januari wordt 't inloophuus in de Drijscheer aan de Keiweg 1 te Alteveer feestelijk geopend om 15:00 uur. Daarna is 't inloophuus elke 2e en 4e donderdag van de maand open van 15:00 - 17:00 uur.  
Lees meer