Gepubliceerd op:

Binnenkort starten wij in samenwerking met KunstwerkT NL (bekend van o.a. de mooie muurschilderingen hier in Stadskanaal) een nieuw project voor jonge kunstenaars. Wij zijn op zoek naar jongeren tussen de 14 en 27 jaar die creatief zijn en het leuk vinden om kunst te maken. De jongeren kunnen in samenwerking met ons en met KunstwerkT opdrachten uitvoeren, en uiteindelijk ook hun eigen kunstwerken hier exposeren in Stadskanaal. Ook vinden wij het belangrijk dat de jongeren hun talenten kunnen ontwikkelen, en zelf aan de slag kunnen gaan met leuke thema’s of opdrachten waar zij enthousiast van worden.

Wanneer je iemand kent voor wie dit project iets op kan leveren, laat dit dat dan aan ons weten! Ook kunnen geïnteresseerden contact met ons opnemen via Instagram of WhatsApp!. Alle info staat op de flyer! 

1643800202525_267_400_1643800295.jpg

 

 

 

20-06-2022

Leer en Doe Festival

Op zaterdag 3 september stellen we maatschappelijke organisaties en verenigingen graag weer in de gelegenheid hun activiteiten voor het nieuwe seizoen te presenteren en nieuwe vrijwilligers, leden of deelnemers te werven. Dit kan vanuit kramen die gratis beschikbaar worden gesteld. Ook bieden wij u…
Lees meer