Gepubliceerd op:

Binnenkort starten wij in samenwerking met KunstwerkT NL (bekend van o.a. de mooie muurschilderingen hier in Stadskanaal) een nieuw project voor jonge kunstenaars. Wij zijn op zoek naar jongeren tussen de 14 en 27 jaar die creatief zijn en het leuk vinden om kunst te maken. De jongeren kunnen in samenwerking met ons en met KunstwerkT opdrachten uitvoeren, en uiteindelijk ook hun eigen kunstwerken hier exposeren in Stadskanaal. Ook vinden wij het belangrijk dat de jongeren hun talenten kunnen ontwikkelen, en zelf aan de slag kunnen gaan met leuke thema’s of opdrachten waar zij enthousiast van worden.

Wanneer je iemand kent voor wie dit project iets op kan leveren, laat dit dat dan aan ons weten! Ook kunnen geïnteresseerden contact met ons opnemen via Instagram of WhatsApp!. Alle info staat op de flyer! 

1643800202525_267_400_1643800295.jpg

 

 

 

24-04-2024

Online Ouderbijeenkomsten over scheiden en/of opgroeien bij gescheiden ouders

Beste ouder, professional of geïnteresseerde, U kunt deelnemen aan (één van de) drie Online Ouderbijeenkomsten over scheiden en/of over opgroeien bij (gescheiden) ouders. In deze online bijeenkomst luistert u vooral naar informatie van ons, maar er zijn ook verhalen van ouders e…
Lees meer