Terug naar Nieuws

Leer en Doe festival... maar dit jaar anders

Gepubliceerd op:

Al jaren lang organiseert het VIP! jaarlijks op de 1ste zaterdag van september het Leer en Doe festival. Maatschappelijke organisaties en verenigingen presenteren er hun activiteiten voor het nieuwe seizoen en werven nieuwe vrijwilligers, leden en deelnemers.

 

Vanwege de coronamaatregelen is er dit jaar geen festival op het plein. Maar, wel bieden we een Leer en Doe festival op TV, in samenwerking met RTV1 (streekomroep voor de Veenkoloniën).

Daarvoor gaan we bij jullie op bezoek met een camerateam. Laat zien wat je doet in het nieuwe seizoen. Bijvoorbeeld aan de hand van een interview, een demonstratie, voorstelling, rondleiding of wellicht heb je een eigen idee.

Begin september zenden we het Leer en Doe festival uit op TV; met natuurlijk veel publiciteit vooraf.

Doen jullie mee, meld je dan i.m. aan voor 1 juli via het aanmeldformulier op de website vipstadskanaal.nl. Wij nemen daarna contact op voor de verdere invulling.

Met vriendelijke groet,

 

De werkgroep Leer en Doe  Festival

 

 

 

 

 

27-11-2020

Overzicht van zorgverzekeringen en vergoedingen voor mantelzorgers

Via onderstaande link is een totaal overzicht beschikbaar van zorgverzekeringen en vergoedingen voor mantelzorgers. Dit in verband met de mogelijkheid om te wisselen van zorgverzekering.    
Lees meer