Terug naar Nieuws

Leer en Doe festival... maar dit jaar anders

Gepubliceerd op:

Al jaren lang organiseert het VIP! jaarlijks op de 1ste zaterdag van september het Leer en Doe festival. Maatschappelijke organisaties en verenigingen presenteren er hun activiteiten voor het nieuwe seizoen en werven nieuwe vrijwilligers, leden en deelnemers.

 

Vanwege de coronamaatregelen is er dit jaar geen festival op het plein. Maar, wel bieden we een Leer en Doe festival op TV, in samenwerking met RTV1 (streekomroep voor de Veenkoloniën).

Daarvoor gaan we bij jullie op bezoek met een camerateam. Laat zien wat je doet in het nieuwe seizoen. Bijvoorbeeld aan de hand van een interview, een demonstratie, voorstelling, rondleiding of wellicht heb je een eigen idee.

Begin september zenden we het Leer en Doe festival uit op TV; met natuurlijk veel publiciteit vooraf.

Doen jullie mee, meld je dan i.m. aan voor 1 juli via het aanmeldformulier op de website vipstadskanaal.nl. Wij nemen daarna contact op voor de verdere invulling.

Met vriendelijke groet,

 

De werkgroep Leer en Doe  Festival

 

 

 

  1591187012793_400_300_1591187034.jpg

 

17-02-2021

Welstad zoekt 2e kans Smartphones

Heb jij thuis nog een smartphone waar je niets mee doet, maar zeker nog een tweede kans verdent en zou je iemand daar blij mee willen maken? Lees dan onderstaand bericht en bekijk waar jij je oude smartphone in kan leveren.
Lees meer