Terug naar Nieuws

Mantelzorgwaardering 2021

Gepubliceerd op:

Beste mensen, mantelzorgers,

U kon zich dit jaar van februari tot 1 december jl. aanmelden voor de mantelzorgwaardering. Deze uiterste datum is in overleg met de gemeente Stadskanaal verlengd tot t/m 31 december a.s. Dat betekent dat u zich nog kunt aanmelden tot en met 31 december.

 

De mantelzorgers die zich vóór 1 december hebben aangemeld en nog geen mantelzorgwaardering hebben ontvangen, vragen wij vriendelijk nog even geduld te hebben; de mantelzorgwaardering is onderweg, maar gezien de extra belasting door de feestdagen bij de bezorgdienst kan er vertraging ontstaan.

Wacht rustig af tot de feestdagen voorbij zijn. Heeft u dan nog niets ontvangen, vragen wij u te mailen naar info@welstad.nl of te bellen met 0599 – 63 59 99.

Voor de mensen die aangemeld zijn na 1 december jl., uw waardering wordt in januari a.s. bij u bezorgd.

 

18-01-2022

Kiss mij A.S.S.

Eetgroep voor jongeren met autisme. Vanaf 17 februari start Welstad met een eetgroep voor jongeren met autisme. In eerste instantie gaat dit om acht weken achter elkaar, daarna gaan we kijken naar het vervolg van deze pilot. Tijdstip: 17:30 uur / locatie: Jongerencentrum De Kwinne, Luxemburgla…
Lees meer