Terug naar Nieuws

Opening ’t Inloophuus een succes

Gepubliceerd op:

Dinsdag 7 september is ’t Inloophuus in Onstwedde feestelijk geopend in de Bolster. Vanaf 10 uur kwamen de eerste mensen binnen en het was gezellig druk. Aan het begin is ‘t Inloophuus geopend door directrice Nel Kruit en Dennis Jager (ervaringsdeskundige Armoede & Schuldproblematiek) van Welstad.

De bezoekers genoten van een lekkere kop koffie en een lekkere plak cake. Alle organisaties waren aanwezig, zodat bezoekers hun vragen konden stellen. Vanaf nu is ’t Inloophuus elke dinsdagochtend geopend van 10 tot 12 uur in de Bolster, Boslaan 46 in Onstwedde. 

T’ Inloophuus is een samenwerking tussen De Bibliotheek, Humanitas, Stichting Present en Welstad en is een fysieke plek in jouw dorp, waar je terecht kan met al je vragen, voor informatie en advies.

Of heb je gewoon zin aan een bakje koffie en een leuk gesprek? Kom langs!

Wij zijn er voor je!

Bekijk ook

15-09-2021

Een terugblik op de scootmobieldag

De Scootmobiel middag (8 september) op de IJsbaan ‘de Toekomst’ in Alteveer was een geslaagd evenement. RTV1 heeft hier ook een opname over gemaakt, dit willen we u natuurlijk niet onthouden!
Lees meer
 
10-09-2021

De Scootmobieldag was een geslaagde en leerzame middag

De Scootmobiel middag (8 september) op de IJsbaan ‘de Toekomst’ in Alteveer was een geslaagd evenement. Goziena Brongers (wethouder gem. Stadskanaal) opende de dag om 13 uur, waarna de 15 deelnemers in 3 groepen werden ingedeeld.  
Lees meer
 
30-08-2021

Hersenletseltrefpunt 60+

Het Hersenletseltrefpunt gaat weer beginnen!!
Lees meer