Terug naar Nieuws

Opening ’t Inloophuus een succes

Gepubliceerd op:

Dinsdag 7 september is ’t Inloophuus in Onstwedde feestelijk geopend in de Bolster. Vanaf 10 uur kwamen de eerste mensen binnen en het was gezellig druk. Aan het begin is ‘t Inloophuus geopend door directrice Nel Kruit en Dennis Jager (ervaringsdeskundige Armoede & Schuldproblematiek) van Welstad.

De bezoekers genoten van een lekkere kop koffie en een lekkere plak cake. Alle organisaties waren aanwezig, zodat bezoekers hun vragen konden stellen. Vanaf nu is ’t Inloophuus elke dinsdagochtend geopend van 10 tot 12 uur in de Bolster, Boslaan 46 in Onstwedde. 

T’ Inloophuus is een samenwerking tussen De Bibliotheek, Humanitas, Stichting Present en Welstad en is een fysieke plek in jouw dorp, waar je terecht kan met al je vragen, voor informatie en advies.

Of heb je gewoon zin aan een bakje koffie en een leuk gesprek? Kom langs!

Wij zijn er voor je!

Bekijk ook

25-11-2021

Welstad-Actueel

Elke maand verschijnt er in de Nieuwsbode een Pagina Welstad-Actueel.klik hier voor de editie van november 2021.
Lees meer
 
25-11-2021

Geslaagde Old Stars Beweegfestival krijgt vervolg

De eerste editie van het Old  Stars beweegfestival voor 55+'ers is een succes geworden.Het Beweegfestival krijgt een vervolg in het voorjaar van 2022. Kijk hier voor meer informatie over het Old Stars Beweegfestival.
Lees meer
 
23-11-2021

Vrijwilligers voor VPTZ

De Stichting Vrijwillige Palliatieve Zorg (VPTZ) is versterkt met nieuwe vrijwilligers.Door uitbreiding van het werkgebied met Stadskanaal en Westerwolde omvat het werkgebiednu heel Oost- en Zuid Groningen.Kijk hier wat een vrijwilliger voor ondersteuning kan bieden in de zorg voor een palliatieve-t…
Lees meer