Terug naar Nieuws

Opening ’t Inloophuus een succes

Gepubliceerd op:

Dinsdag 7 september is ’t Inloophuus in Onstwedde feestelijk geopend in de Bolster. Vanaf 10 uur kwamen de eerste mensen binnen en het was gezellig druk. Aan het begin is ‘t Inloophuus geopend door directrice Nel Kruit en Dennis Jager (ervaringsdeskundige Armoede & Schuldproblematiek) van Welstad.

De bezoekers genoten van een lekkere kop koffie en een lekkere plak cake. Alle organisaties waren aanwezig, zodat bezoekers hun vragen konden stellen. Vanaf nu is ’t Inloophuus elke dinsdagochtend geopend van 10 tot 12 uur in de Bolster, Boslaan 46 in Onstwedde. 

T’ Inloophuus is een samenwerking tussen De Bibliotheek, Humanitas, Stichting Present en Welstad en is een fysieke plek in jouw dorp, waar je terecht kan met al je vragen, voor informatie en advies.

Of heb je gewoon zin aan een bakje koffie en een leuk gesprek? Kom langs!

Wij zijn er voor je!

Bekijk ook

24-04-2024

Online Ouderbijeenkomsten over scheiden en/of opgroeien bij gescheiden ouders

Beste ouder, professional of geïnteresseerde, U kunt deelnemen aan (één van de) drie Online Ouderbijeenkomsten over scheiden en/of over opgroeien bij (gescheiden) ouders. In deze online bijeenkomst luistert u vooral naar informatie van ons, maar er zijn ook verhalen van ouders e…
Lees meer
 
15-04-2024

In gesprek over een duurzame sociale verandering

Henk Nijboer op werkbezoek bij Tintengroep
Lees meer
 
15-04-2024

Activiteiten Meivakantie

In de meivakantie woden er ook weer gezellige sportieve activiteiten gehouden door onze buurtwerkers sport.
Lees meer