Terug naar Nieuws

"Samen komen wij hier wel doorheen"

Gepubliceerd op:

Een positieve boodschap, erkenning en zichtbaarheid voor het sociaal werk middels een mooie videoclip. 

Sander Grupstra (Student) loopt stage binnen het sportteam van Welstad en is daarnaast erg muzikaal. Gevraagd is om zijn talent in te zetten met het schrijven van een eigen nummer die een positieve boodschap brengt en tegelijk een weergave van ons werk (Sociaal werk) in deze tijd. Samen met enkele collega’s waaronder Monique Engelage (Buurtwerker sport) en Arjo Karperien (Buurtwerker sport) hebben Sander Grupstra(Student/Gitarist) en Leonie Visser (Zangeres/Studente muziekopleiding) de tekst geschreven.

We hebben in samenwerking met het Geert Teis Theater te Stadskanaal de mogelijkheid gekregen in de theaterzaal een clip op te nemen en daarnaast enkele dagen later een draaidag gehad in Stadskanaal om onze verschillende doelgroepen te vertalen in beeld.

Het eindresultaat: een positieve boodschap voor iedereen richting inwoners en tevens een stukje erkenning en zichtbaarheid voor het sociaal werk wat zo belangrijk is (ook) in deze tijd.

 



24-04-2024

Online Ouderbijeenkomsten over scheiden en/of opgroeien bij gescheiden ouders

Beste ouder, professional of geïnteresseerde, U kunt deelnemen aan (één van de) drie Online Ouderbijeenkomsten over scheiden en/of over opgroeien bij (gescheiden) ouders. In deze online bijeenkomst luistert u vooral naar informatie van ons, maar er zijn ook verhalen van ouders e…
Lees meer