Terug naar Nieuws

Samen Sterk Tegen Corona

Gepubliceerd op:

Een goed initiatief van DCWPRINT BV. 
website: www.samensterktegencorona.nl 

De gemeente Stadskanaal en Welstad doen ook graag mee met dit initiatief voor hulpvraag en aanbod.

Met de rode kant aan het raam geplakt kunnen buurtgenoten steun vragen, met de groene kant naar voren kunnen ze juist hun diensten aanbieden.

In een vak op het affiche kan men zijn telefoonnummer invullen zodat voorbijgangers direct contact kunnen leggen.

Deze posters zijn o.a. te verkrijgen bij de lokale supermarkten en staan deze week (23 maart) paginagroot in de huis-aan-huiskranten de Kanaalstreek en de Nieuwsbode. Ook kan de ‘Samen Sterk Tegen Corona’ poster helemaal gratis besteld worden (voor jezelf of voor jouw naaste) via het formulier op de website www.samensterktegencorona.nl.

 

  

Foto's

Bekijk ook

18-05-2020

Ervaringsdeskundigen bij Welstad

Ervaringsdeskundigen? Wat is dat dan? Wat doen die dan? Om daarop in te gaan is het misschien verstandig eerst te vertellen hoe ervaringsdeskundigen bij Welstad terecht zijn gekomen. In 2018 is de Tintengroep (de organisatie waar o.a. Welstad onderdeel van uit maakt) gestart met het project K@ns. D…
Lees meer
 
14-05-2020

Mantelzorgers kunnen zich vanaf 18 mei laten testen op corona

Mensen die intensief zorgen voor een zieke naaste kunnen zich uiterlijk vanaf 18 mei laten testen door de GGD als ze klachten hebben. Dit meldt het ministerie van VWS. Het RIVM werkt de voorwaarden hiervoor op dit moment verder uit. 
Lees meer