Hulp bij een gezonde leefstijl

Sport, bewegen en gezonde voeding is belangrijk. Niet alleen omdat het goed is voor de gezondheid. Door sport en bewegen vergroot je jouw zelfvertrouwen, weerbaarheid en vitaliteit. Samen bewegen vergroot vaak ook jouw sociale netwerk.

Onze begeleiding

De buurtwerkers sport van Welstad stimuleren alle inwoners van de gemeente Stadskanaal om gezond te leven. Dit doen we door samen met inwoners, clubs en verenigingen sport- en beweegactiviteiten bij jou in de buurt te organiseren. Dit doen we voor iedereen: jong en oud, met of zonder beperking. Daarnaast geven we informatie en advies over voeding en een gezond gewicht.

Vind je het lastig om in beweging te komen of merk je dat je een sport niet voor langere tijd volhoudt? Onze buurtwerkers sport helpen je graag om sport en bewegen een vast onderdeel van je leven te maken. Lukt het niet om sportkleding aan te schaffen of om het clubgeld voor de sportvereniging te betalen, waardoor jouw kind niet kan sporten? We informeren je graag over de mogelijkheid om gebruik te maken van middelen uit het Jeugdfonds Sport & Cultuur.