VoorzieningenWijzer

De VoorzieningenWijzer wordt in Stadskanaal gezamenlijk aangeboden door Welstad, Lefier, Woonservice en de gemeente.De VoorzieningenWijzer helpt om inzicht te krijgen op welke kosten je kunt besparen.


Meer te besteden door de VoorzieningenWijzer

Heeft u moeite om financieel rond te komen? U bent niet de enige! Er zijn veel regelingen en toeslagen waar u misschien gebruik van kunt maken. En misschien kunt u ook overstappen naar een meer passende zorgverzekering of energieleverancier. De bespaarcoaches van Welstad wijzen u met behulp van De VoorzieningenWijzer graag de weg en zij helpen u direct bij het aanvragen of overstappen. Wist u dat huishoudens na het adviesgesprek met de bespaarcoachcoach gemiddeld € 500 per jaar besparen? Maar misschien nog belangrijker is dat er weer rust en overzicht komt omdat de financiën op orde zijn.


Wat geldt voor u?

Woont u in de gemeente Stadskanaal en verandert uw financiële situatie of maakt u zich zorgen over uw financiën? Dan kunt u gratis en vrijblijvend gebruik maken van De VoorzieningenWijzer. U kijkt dan samen met een bespaarcoach of u gebruik kunt maken van gemeentelijke regelingen en of uw toeslagen op orde zijn en of u nog voor belastingteruggave in aanmerking komt. Tevens kijken we met u naar een passend en voordelig zorgverzekeringspakket en het energiecontract. Het adviesgesprek met een bespaarcoach is gratis en vertrouwelijk.

Meer weten?

De VoorzieningenWijzer is gratis. Vraag een gratis adviesgesprek aan via www.datgeldtvoormij.nl/stadskanaal of mail naar info@welstad.nl.

Bespaartips

Bekijk tips van de bespaarcoaches in de filmpjes hieronder.

Meer weten?

De VoorzieningenWijzer is gratis. Wil je meer weten over de VoorzieningenWijzer of een afspraak maken met één van onze bespaarcoaches? Neem dan contact met ons op via info@welstad.nl of bel ons op telefoonnummer (0599) 635 999.