Weerbaarheidstrainingen voor jongeren

Wil je meer zelfvertrouwen of leren om voor jezelf op te komen? Met een weerbaarheidstraining leer je om stevig in je schoenen te staan. Welstad organiseert meerdere trainingen per jaar voor jongeren van circa 12 tot en met 23 jaar.

Goed gevoel

Goed gevoel is een assertiviteitstraining voor jongeren van circa 16 tot 20 jaar. In 8 weken leer je beter voor jezelf op te komen en ‘nee’ zeggen.

Sterke kinderen

Sterke kinderen is een assertiviteit curcus binnen het basisonderwijs waarbij kinderen in een tijdsbestek van 10 weken een training krijgen onder schooltijd. D.m.v. fysieke oefeningen en gespreken werken we aan verschillende thema's, zoals: zelfvertrouwen, grenzen aangeven, zelfverdediging, pesten en plagen en social media. 

  • Veelal wordt de training gegeven in groep 7, echter is het in overleg mogelijk voor andere groepen en/of leeftijden als dit thema daar speelt. 

Sterke meiden en Sterke jongens

Sterke meiden en Sterke jongens zijn assertiviteitstrainingen voor meiden en jongens van circa 11 tot en met 14 jaar. Met een klein groepje andere meiden of jongens leer je in 10 weken oefenen om beter voor jezelf op te komen. Met (fysieke) oefeningen en door het gesprek aan te gaan werken we aan verschillende thema's, zoals: zelfvertrouwen, grenzen aangeven, zelfverdediging, pesten en plagen en social media.

Houd voor de eerstvolgende training onze agenda in gaten.

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht