Terug naar Nieuws

De Scootmobieldag was een geslaagde en leerzame middag

Gepubliceerd op:

De Scootmobiel middag (8 september) op de IJsbaan ‘de Toekomst’ in Alteveer was een geslaagd evenement. Goziena Brongers (wethouder gem. Stadskanaal) opende de dag om 13 uur, waarna de 15 deelnemers in 3 groepen werden ingedeeld.

 

Een groep startte binnen met een stukje theorie, de andere groep deed een hindernissen parcours buiten op de ijsbaan en de laatste groep ging een scootmobieltocht maken door Alteveer.

Al met al een geslaagde en leerzame middag.

Met veel dank aan alle vrijwilligers en organisaties VVN, Mobi-Care, IJsvereniging ‘de Toekomst’ en Dorpsbelang Tange Alteveer.

 

 
Bekijk ook

15-09-2021

Een terugblik op de scootmobieldag

De Scootmobiel middag (8 september) op de IJsbaan ‘de Toekomst’ in Alteveer was een geslaagd evenement. RTV1 heeft hier ook een opname over gemaakt, dit willen we u natuurlijk niet onthouden!
Lees meer
 
10-09-2021

Opening ’t Inloophuus een succes

Dinsdag 7 september is ’t Inloophuus in Onstwedde feestelijk geopend in de Bolster. Vanaf 10 uur kwamen de eerste mensen binnen en het was gezellig druk. Aan het begin is ‘t Inloophuus geopend door directrice Nel Kruit en Dennis Jager (ervaringsdeskundige Armoede & Schuldproblematiek…
Lees meer
 
30-08-2021

Hersenletseltrefpunt 60+

Het Hersenletseltrefpunt gaat weer beginnen!!
Lees meer