Terug naar Nieuws

De Scootmobieldag was een geslaagde en leerzame middag

Gepubliceerd op:

De Scootmobiel middag (8 september) op de IJsbaan ‘de Toekomst’ in Alteveer was een geslaagd evenement. Goziena Brongers (wethouder gem. Stadskanaal) opende de dag om 13 uur, waarna de 15 deelnemers in 3 groepen werden ingedeeld.

 

Een groep startte binnen met een stukje theorie, de andere groep deed een hindernissen parcours buiten op de ijsbaan en de laatste groep ging een scootmobieltocht maken door Alteveer.

Al met al een geslaagde en leerzame middag.

Met veel dank aan alle vrijwilligers en organisaties VVN, Mobi-Care, IJsvereniging ‘de Toekomst’ en Dorpsbelang Tange Alteveer.

 

 
Bekijk ook

25-11-2021

Welstad-Actueel

Elke maand verschijnt er in de Nieuwsbode een Pagina Welstad-Actueel.klik hier voor de editie van november 2021.
Lees meer
 
25-11-2021

Geslaagde Old Stars Beweegfestival krijgt vervolg

De eerste editie van het Old  Stars beweegfestival voor 55+'ers is een succes geworden.Het Beweegfestival krijgt een vervolg in het voorjaar van 2022. Kijk hier voor meer informatie over het Old Stars Beweegfestival.
Lees meer
 
23-11-2021

Vrijwilligers voor VPTZ

De Stichting Vrijwillige Palliatieve Zorg (VPTZ) is versterkt met nieuwe vrijwilligers.Door uitbreiding van het werkgebied met Stadskanaal en Westerwolde omvat het werkgebiednu heel Oost- en Zuid Groningen.Kijk hier wat een vrijwilliger voor ondersteuning kan bieden in de zorg voor een palliatieve-t…
Lees meer