Terug naar Nieuws

Fotoclub Stadskanaal

Gepubliceerd op:

De Fotoclub Stadskanaal is een actieve vereniging die is opgericht op 23 maart 2022. Het is opgericht naar aanleiding van een toevallige ontmoeting op de Rode Loper in Stadskanaal van 2 mensen met een fotocamera. Toen is het idee ontstaan om een nieuwe fotoclub op te richten in Stadskanaal. Het animo voor de Fotoclub was groot. Zo had de vereniging op 31 december 2022 al 29 leden. Door de verhuizing van afgelopen zomer naar de Noordstee is de Fotoclub ruimer gehuisvest en kan er moeiteloos verder worden gegroeid naar de beoogde 50 leden. Hierdoor is de vereniging in staat om voor een breed publiek van jong tot oud en van beginnende tot gevorderde fotograaf een ideale Fotoclub te zijn. 

 

Binnen de Fotoclub is een actieve activiteitencommissie aanwezig die een gevarieerd programma samenstelt waarbij voor een ieder wat wils is. De nadruk op de clubavonden ligt op het doen en op het bespreken van foto’s. Jaarlijks worden er tevens een aantal excursies gehouden alsmede worden er sprekers uit genodigd. Bij het groter worden van de vereniging is het ook mogelijk om meer sprekers uit te nodigen alsmede om sprekers die landelijke bekendheid hebben uit te nodigen. Tevens zijn er ideeën voor exposities en kunstmarkten zodat we met onze foto’s een breder publiek kunnen bereiken.  

Aspirant leden kunnen zich melden bij de secretaris (info@fotoclubstadskanaal.nl), waarna ze gedurende een 2-tal avonden de clubbijeenkomsten gratis kunnen bijwonen.  

   1705581449455_400_267_1705581581.jpg

 De foto is gemaakt door Bert Winter, lid fotoclub Stadskanaal.

 

19-02-2024

Overzicht Naschools sportaanbod

Onze Buurtwerkers Sport hebben op diverse plekken in de gemeente Stadskanaal een nachools aanbod om te sporten voor kids. 
Lees meer