Terug naar Nieuws

Leer en Doe Festival

Gepubliceerd op:

Op zaterdag 3 september stellen we maatschappelijke organisaties en verenigingen graag weer in de gelegenheid hun activiteiten voor het nieuwe seizoen te presenteren en nieuwe vrijwilligers, leden of deelnemers te werven.

Dit kan vanuit kramen die gratis beschikbaar worden gesteld. Ook bieden wij u ruimte op het terrein van de Kwinne, of op het podium, voor een actieve demonstratie of een optreden. Artiesten, ook beginnende, geven we graag op het open podium de gelegenheid hun talenten met een groot publiek te delen.  
Aanmelden kan tot 15 juli uitsluitend via de mail: m.schoo@welstad.nl Graag ontvangen wij, bij uw aanmelding, uw voorkeurskeuze voor een kraam/een demonstratie/optreden of beide*.
Op deze dag zal ook RTV1 live aanwezig zijn en kunt u vertellen over uw organisatie/vereniging en activiteiten. Bereid u voor op deze unieke mogelijkheid.
Het Leer en Doe Festival wordt georganiseerd door de werkgroep Leer en Doe Festival van het Vrijwilligers Informatie Punt Stadskanaal.

Wilt u graag meer informatie over ons festival dan kunt u bellen met:
Milena Oldenziel, Buurtwerker en VIP ondersteuner bij Welstad 06 36010610 of mail naar m.oldenziel@welstad.nl

*De plaatsen zijn beperkt, de kraamverdeling gebeurt op volgorde van aanmelding en is willekeurig, een plaats reserveren is niet mogelijk.

Voor publiek, meer info volgt.

 

28-09-2023

Week tegen de eenzaamheid

De week tegen de eenzaamheid is vandaag van start gegaan. Wilt u ook maatje worden? Meldt u dan aan via info@welstad.nl, graag met contactgegevens. 
Lees meer