Terug naar Nieuws

NLdoet 2023!

Gepubliceerd op:

NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2023 weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.Zij laten zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Wil jij ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn?! Zet dan 10&11 maart alvast in je agenda! Houd de website NLdoet 2023 in de gaten.

Heeft jullie organisatie een leuke NLdoet activiteit? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is het zwembad toe aan een likje verf of heb je aan andere leuke activiteit? Vanaf 1 november kunnen organisaties weer activiteiten aanmelden en geld aanvragen. Klik hier om te lezen hoe jij jouw organisatie kan aanmelden.

27-03-2024

Welstad beoordeeld met een 8!

We hebben onze hercertificering van de HKZ weer binnen! Met dit certificaat laten we zien dat we serieus werk maken van duurzame kwaliteitsverbetering van zorg en welzijn. Daarnaast waarderen onze netwerkpartners Welstad met gemiddeld een 8! We zijn heel trots!  
Lees meer