Terug naar Nieuws

Schuldhulpmaatje

Gepubliceerd op:

Word jij ons nieuwe SchuldHulpMaatje?

Wil jij ook graag iemand helpen die geldzorgen heeft? Een luisterend oor bieden, samen overzicht creëren of bijvoorbeeld de eerste stap zetten voor een betalingsregeling? Word maatje bij SchuldHulpMaatje Stadskanaal!

 

"Ik zag langzaamaan een last van zijn schouders afglijden"

Tijdens onze inloop op 13 oktober mochten we zo'n 10 geïnteresseerden vertellen over ons werk. Een van onze maatjes vertelde over haar ervaringen: "De persoon die ik help, durfde zijn post niet meer open te maken. Ik bood aan om dit samen te doen. Eerst sorteren daarna samen open maken. Dit eerste zetje hielp hem enorm. Ik zag letterlijk een last van zijn schouders afglijden."

 

Opleiding

Natuurlijk zijn niet alle problemen meteen opgelost. Het belangrijkste is dat een maatje iemand leert om met geld om te gaan. En naast de ander staat. Zodat de problemen niet opnieuw ontstaan. Hier bereiden we onze maatjes grondig op voor met een driedaagse training en maandelijkse maatjesavonden.

 

Heb je interesse? 

Spreekt jou dit ook aan? Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op met onze coördinator: coordinator@stadskanaal.schuldhulpmaatje.nl. Of kijk op www.schuldhulpmaatje.nl.

 

SchuldHulpMaatje Stadskanaal wordt gesteund door Kansfonds en de gemeente Stadskanaal.

  1665742649241_400_267_1665742684.jpg

19-02-2024

Overzicht Naschools sportaanbod

Onze Buurtwerkers Sport hebben op diverse plekken in de gemeente Stadskanaal een nachools aanbod om te sporten voor kids. 
Lees meer