Terug naar Nieuws

Theater ‘Zie de mens’ in Bruinsmahal, Stadskanaal

Gepubliceerd op:

Op 3 november wordt in Bruinsma te Stadskanaal  de theatervoorstelling Zie de mens opgevoerd. Hiervoor wordt de sportzaal omgetoverd tot theater. Er zijn 9 acteurs die elk op een eigen podium staan. De toeschouwers zitten daar midden tussenin, op 1,5 meter van elkaar. Zo is de voorstelling coronaproof en toch intiem. De voorstellingen worden georganiseerd i.s.m. RK Heilige Kruis Parochie, Protestantse Gemeente Stadskanaal, Welstad en de Gemeente Stadskanaal.

Zie de mens wordt voor u gespeeld door een multicultureel theatercollectief van mensen die leven in kwetsbare en kansarme situaties, en theatermakers. Samen nemen zij u mee op een poëtische reis door de Nederlandse samenleving, zoals deze gezien en beleefd wordt door mensen aan de voet van de maatschappelijke ladder. Zie de mens is een persoonlijk document gebaseerd op autobiografische geschiedenissen uit hun leven. Zo brengt de theatervoorstelling op een authentieke manier een wereld over het voetlicht, die gewoonlijk ongezien en ongehoord blijft.

Waar:                  Bruinsma

Adres:                 Navolaan 32, Stadskanaal

Wanneer:            Donderdag 3 november om 20u00 (ontvangst vanaf 19u15)

Kosten:               Gratis. Vrije gift na afloop

Aanmelden:        Reserveer hier uw ticket: wresinskicultuur.nl/aanmelden 

1664963633829_400_267_1664963696.jpg

24-04-2024

Online Ouderbijeenkomsten over scheiden en/of opgroeien bij gescheiden ouders

Beste ouder, professional of geïnteresseerde, U kunt deelnemen aan (één van de) drie Online Ouderbijeenkomsten over scheiden en/of over opgroeien bij (gescheiden) ouders. In deze online bijeenkomst luistert u vooral naar informatie van ons, maar er zijn ook verhalen van ouders e…
Lees meer