Terug naar Nieuws

Update Welstad na afloop persmoment 27-10-2020

Gepubliceerd op:

Na afloop van het persmoment van Premier Rutte en Minister De Jonge van Volksgezondheid vanavond blijft Welstad de maatregelen om de impact van het coronavirus te beperken, volgen. De maatregelen hebben gevolgen voor ons allemaal. Op een later moment zullen wij u informeren wat dit precies betekent voor u. Houd onze website www.welstad.nl of de Facebookpagina #Welstad / #Jongerencentrum de Kwinne in de gaten voor het laatste nieuws. Uiteraard kunt u ons dagelijks van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer (0599) 635 999. Of mail naar info@welstad.nl.  

Voor meer informatie omtrent het coronavirus:

https://www.rijksoverheid.nl/coronavirus

Welstad is er voor alle inwoners van de gemeente Stadskanaal. Wij proberen zoveel mogelijk in samenwerking met u, als inwoner van de gemeente Stadskanaal te kijken naar wat kunnen we nog wel. Heeft u een idee of een alternatief voor het vervallen van onze activiteiten. Neem dan contact op met een Welstad medewerker in uw wijk of dorp. De contactgegevens kunt u vinden op onze website onder ‘onze teams’. 

Spreekuren Welstad

  • Stadskanaal heeft spreekuren op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 09.00-11.00 uur (locatie De Kwinne: jongerencentrum centrum Stadskanaal).
  • Musselkanaal heeft spreekuur op donderdagochtend van 10.00-11.00 uur (locatie MFA Lint ingang via de zijkant W. Diemerstraat 7).
  • Onstwedde heeft spreekuur op maandag van 10.00-11.00 uur (locatie de Bolster, Boslaan 46).

24-04-2024

Online Ouderbijeenkomsten over scheiden en/of opgroeien bij gescheiden ouders

Beste ouder, professional of geïnteresseerde, U kunt deelnemen aan (één van de) drie Online Ouderbijeenkomsten over scheiden en/of over opgroeien bij (gescheiden) ouders. In deze online bijeenkomst luistert u vooral naar informatie van ons, maar er zijn ook verhalen van ouders e…
Lees meer