Activiteiten

In elke wijk en buurt is de situatie en de vraag van de bewoners anders. En daarom dus ook het activiteitenaanbod. Soms organiseren buurtbewoners zelfstandig activiteiten. Op verzoek van buurtbewoners of de wijkraad ondersteunen medewerkers van Welstad bij het opstarten ervan. Voorbeelden van activiteiten zijn o.a. wandelgroepen, gezamenlijke maaltijden. 

Hieronder vind je de activiteiten die (twee)wekelijks georganiseerd worden in Multifunctioneel Centrum (MFA) Lint in Musselkanaal. Hou voor de overige activiteiten in Mussel en Musselkanaal onze agenda in de gaten.


Niet in alle wijken is een buurtcentrum, maar vaak is er een andere locatie beschikbaar waar je jouw activiteit kunt organiseren. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Kijk hieronder voor het volledige activiteitenoverzicht in de gemeente Stadskanaal.

Gezellig samen eten (in de wijk). Samen genieten van een gezamenlijk maaltijd kan op diverse plekken in de gemeente Stadskanaal. Belangestellenden kunnen zich tot één week vooraf opgeven.
Kijk in de bijlage voor de juiste informatie over data, tijden en conactpersonen.

 

Inloopochtend MFA Lint

Elke donderdag is er tussen 10.00 en 12.00 uur een inloopochtend in MFA Lint in Musselkanaal. Hier kun je buurtbewoners ontmoeten, een vraag stellen aan onze buurtwerker/vrijwilliger of wensen of ideeën voor activiteiten met ons delen. Je bent van harte welkom om langs te komen!

 Agenda

Alzheimer Café Kanaalstreek
12 maart 2024
Bekijk activiteit
Hersenletseltrefpunt 60+
21 maart 2024
Bekijk activiteit
Overzicht